ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η αλήθεια είναι φυλακισμένη επειδή ακόμα δεν έχεις πάρει θέση

Η αλήθεια είναι φυλακισμένη επειδή ακόμα δεν έχεις πάρει θέση



Ο Αρτέμης Σώρρας είναι στην φυλακή επειδή αποκάλυψε δημόσια αλήθειες που τα κόμματα έκρυβαν στους πολίτες επί σειρά δεκαετιών

Ο Αρτέμης Σώρρας πρόεδρος του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις στο ράδιο Μετέωρα 90,3 10-5-2019.


Ο Αρτέμης Σώρρας ήταν κατηγορούμενος από δημοσιεύματα και όχι με στοιχειοθετημένες κατηγορίες. Τα 600 δις δολάρια βρίσκονται επί 4 συνεχόμενα έτη στους κρατικούς προυπολογισμούς ενώ επικυρώνονται από 2 δικαστικές αποφάσεις αλλά κατηγορείται για το ίδιο θέμα.

Μία άλλη κατηγορία αφορά τις μετοχές της ανατολής για τις οποίες υπάρχει κοινοβουλευτικός έλεγχος και δικαστική απόφαση. Τα κόμματα έχουν μεγάλο ποινικό μητρώο καθώς έχουν καταστρέψει κόσμο, ανθρώπινες σχέσεις και έχουν βγάλει απάνθρωπους νόμους.

Φυσικά η μεγάλη δίωξη έγινε επειδή αποκάλυψε τα παγκόσμια ταμεία που υπογράφονται κάθε χρόνο από την κυβέρνησή μας μέσω του Υπουργού Οικονομικών, του Πρέσβη στον ΟΗΕ και του Πρόεδρου της Δημοκρατίας.

Υπάρχουν καταθέσεις πολιτών σε αυτούς τους παγκόσμιους λογαριασμούς μέσω e-banking και αυτό το ψέμα θα τελειώσει στις ημέρες διακυβέρνησης της Ελλήνων Συνέλευσις. Την Ελλήνων Συνέλευσις την έχουν αποκαλέσει "εγκληματική οργάνωση" μέσω των καναλιών δίχως να έχει υπάρξει ουδεμία απόδειξη και ένδειξη για αυτό.

Τα γραφεία που ανοίγουν ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό δεν ανήκουν στον Αρτέμη Σώρρα αλλά στους Έλληνες, έχουν δικά τους ΑΦΜ, είναι αυτόνομα. Το 85% των γραφείων είναι παραχωρήσεις πολιτών.

Η δικαιοσύνη σήμερα είναι όπως και στον μεσαίωνα που ένας εισαγγελέας βγάζει ότι κατηγορίες σκεφτεί. Σύμφωνα με τα άρθρα 187 και 188 του κώδικα ποινικής δικονομίας ο δικαστής μπορεί να αγνοήσει τις αποδείξεις και να δικάσει κατά συνείδηση.

Η δικαιοσύνη δεν έκανε ποτέ λόγο για τα μνημόνια που ψήφισε μία βουλή που δεν έχει ποτέ συγκροτηθεί σε σώμα με νόμο και όλοι όσοι διοικούν την χώρα τους έχει σιχαθεί ο κόσμος.



Ο Αρτέμης Σώρρας στο ράδιο μετέωρα 19-5-2019

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ FB:

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια