ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Από το 1815 τα κράτη σταδιακά χάνουν το δικαίωμα να εκδίδουν χρήμα

Από το 1815 τα κράτη σταδιακά χάνουν το δικαίωμα να εκδίδουν χρήμα


Από το 1815 βλέπουμε την συρρίκνωση του δικαιώματος έκδοσης νομίσματος σε παγκόσμια κλίμακα

Ευρωπαική ένωση


Ο Στέργιος Τζίντζιος διορισμένος διευθυντής της περιφερειακής διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας της Ελλήνων Συνέλευσις στο Έλευσις Ράδιο 24-4-2020

Σύμφωνα με τον Μορίς Φορέ το 1957 υπήρχε η ανάγκη για την δημιουργία της Ευρωπαικής Ένωσης ώστε να αναδιοργανωθεί και επανασυσταθεί ο αμυντικός εξοπλισμός της Γερμανίας. Η βασική ιδεολογία ίδρυσης της Ε.Ε. ήταν ο "φεντεραλισμός" δηλαδή η δημιουργία ομοσπονδίας και το να άρχει η Ευρώπη στα κράτη.

Αυτή η "αρχή" της Ευρώπης επί των κρατών είναι σήμερα εμφανέστατη. Δυστυχώς επικρατεί η ιδέα πως η Ε.Ε. ιδρύθηκε για να αναπτυχθούν τα κράτη. Μας λένε πως τα χρήματα έρχονται από την Ευρώπη. Στην πραγματικότητα όμως τα χρήματα δημιουργούνται από επαγγέλματα που ασκούν οι άνθρωποι πάνω στον πλανήτη όπως είναι η παροχή υπηρεσιών, το εμπόρια, η παραγωγή. Η Ευρώπη δεν παρέχει καμία απολύτως υπηρεσία.

Στον προϋπολογισμό της Ε.Ε. αναφέρεται πως τα έσοδα προέρχονται από "ιδίους πόρους". Ίδιοι πόροι είναι όταν νοικιάζουμε ένα περιουσιακό μας στοιχείο και όταν επενδύουμε κεφάλαια για να πάρουμε κέρδη από τον τόκο. Μία πηγή εσόδων της Ε.Ε. είναι οι δασμοί από τα τελωνεία καθώς και ο ΦΠΑ που επιβλήθηκε σε κάθε κράτος μέλος την ώρα που εντάχθηκε σε αυτήν.

Δεν γνωρίζουμε τί ποσά δίνουμε σε φπα κάθε χρόνο στην Ευρώπη και σε τί ποσοστό λαμβάνουμε πίσω ως ανταπόδοση. Ξεκάθαρα ο ΦΠΑ επιβλήθηκε από την Ε.Ε. και επιβάλλονται ποινικές κυρώσεις σε φυσικά και νομικά πρόσωπα όταν δεν αποδίδεται. Στην ουσία εμείς τα κράτη μέλη είμαστε οι ίδιοι πόροι της Ε.Ε.

Η Ε.Ε. δεν κατάφερε ποτέ να γίνει ομοσπονδία κρατών διότι δεν υπογράφηκε καταστατικό και προχώρησε ώστε να γίνει κοινοπραξία εταιρειών. Οι οδηγίες και διατάξεις της Ε.Ε. εφαρμόζονται ως αναγκαστικός νόμος σε κάθε χώρα κράτος μέλος.

Δεν έχουμε δει ποτέ κανέναν Έλληνα Ευρωβουλευτή να ζητά να γίνει λογαριασμός στο ταμείο της Ε.Ε. καθώς πληρώνουμε ΦΠΑ συνολικά 33 χρόνια από το 1987 και δεν έχουμε μάθει ποτέ εάν χρωστάμε ή αν μας χρωστάνε.

Δεν γνωρίζουμε εάν μας χρωστάνε επιδοτήσεις ούτε ξέρουμε ποιοι απορροφούν τα κονδύλια που δεν αξιοποιούνται.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της κομισιόν που αφορά τα ΕΣΠΑ άνω των 50 εκατομμυρίων αναφέρεται πως για την περίοδο 2018 εγκρίθηκαν 18 μεγάλα έργα για την Ελλάδα όμως απορροφήθηκαν μόνο τα 3 και κατατασσόμαστε στην 4η θέση ενώ την ίδια στιγμή η Βουλγαρία έχει προτείνει 12 έργα και έχουν απορροφηθεί όλα. Η Βουλγαρία όμως βρίσκεται στην 6η θέση.

Πτωχεύουν εταιρείες και έπειτα φτάνουν οι επιχορηγήσεις που δεν μπορούν να απορροφηθούν επειδή το ΑΦΜ τους έχει κλείσει. Υπάρχουν προγράμματα ΕΣΠΑ από την περίοδο 2015-2016 για τα οποία δεν έχουν δοθεί χρήματα.

Υπήρχε άραγε λόγος να δημιουργηθεί μία κοινοπραξία για να επενδύει σε εμάς με επιβολή φόρων ώστε να μας δίνει πίσω ένα μέρος των χρημάτων μας για να αυξήσουμε την παραγωγή μας την στιγμή που τα περισσότερα χρήματα δεν φτάνουν στον δικαιούχο;

Το 1844 παραδόθηκε το δικαίωμα στην εθνική τράπεζα της Ελλάδος να εκδίδει χρήμα στην Ελλάδα. Το ίδιο συνέβη το 1913 στις ΗΠΑ με την FEDERAL RESERVE. Το 1930-31 πτωχεύουν όλα τα Ευρωπαικά κράτη όπως και εμείς ενώ το 1936 ξυπνάει η μηχανή του Χίτλερ που χρηματοδοτήθηκε από την Κεντρική Γαλλική Τράπεζα που το 1922 έσφαξε 4 εκατομμύρια Έλληνες στην Σμύρνη για να τους πάρει τον χρυσό της Ανατολής.

Έτσι χρηματοδοτήθηκε η πολεμική μηχανή του Χίτλερ και τρομοκρατήθηκε όλος ο πλανήτης ώστε να μπορέσουν μετά να υπογράψουν την συνθήκη του BRETTON WOODS με την διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων όλου του πλανήτη να περνά σταδιακά στα χέρια ιδιωτών.



Ο Στέργιος Τζίντζιος στο Έλευσις Ράδιο 24-4-2020
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια